Over ons

Over ons

Bruiloft, 12½ jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, diner dansant, verenigingsfeest, Sarah of Abraham gaan zien of gewoon zomaar omdat het tijd is voor een feestje!?

Wij zijn dan ook werkelijk geschikt voor veel soorten gelegenheden.

Duo Nightlife  klinkt als een volledige band en is zeer geschikt voor ieder feest! Een breed repertoire van muziek uit de jaren ‘60 tot het heden zorgt ervoor dat we een zeer divers publiek aanspreken.

 En u wilt natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft! We gaan natuurlijk voor een overvolle dansvloer.

We letten daarom goed op hoe uw gasten reageren en passen de keuze van onze nummers daarop aan. Ook verzoeknummers zijn uitstekend mogelijk en als wij het niet spelen dan kunnen we het altijd nog in de pauze draaien. We houden dus rekening met de situatie ter plaatse (elk feest is anders) en we hebben daarom geen vaste playlist!!!

Overal hebben we al gestaan en met enorm veel succes, we willen niets liever dan het dak eraf spelen.Wij zullen ongetwijfeld al uw verwachtingen overtreffen!! Wij kunnen werkelijk ''bijna'' alle kanten op. Kwaliteit en een groot feest van uw avond maken staat voor ons bovenaan.

Ronald is een veelzijdige en ervaren zanger/ gitarist /  die al in tal van zeer succesvolle bands heeft gezongen en gespeeld. Geen situatie is hem meer te gek!!

zanger-Nightlife

Ook Wim de gitarist van dit duo heeft al een succesvolle loopbaan achter de rug.

Nightlife-foto

Samen maken zij elke bruiloft, bedrijsfeest of privéfeest tot een knaller!  De opbouw van onze sets loopt normaal gesproken van rustig - easy listening, als uw gasten binnenkomen, naar steeds meer swingend. Dus rustige ballads zoals I Follow, When you say nothing at all, Use Somebody, Angels, Wonderfull tonight, Falling in Love, she's like the wind.En eventueel voor het oudere publiek/ gastenn bijvoorbeeld Green Green Grass of Home, Love me Tender, it's Now or Never, Always on my Mind, Last Waltz etc... Klinkt wellicht oudbollig maar het is leuk om je oudere familie ook eens te zien dansen. En het werkt eigenlijk altijd dus is het voor ons enorm leuk om te spelen!!! 

Als de feeststemming er lekker in zit (en dat is meestal snel het geval)  is wordt de Rock 'n Roll natuurlijk niet vergeten. Wat denk je van Blue suede shoes, Great balls of fire, Johnny. B. Goode, Rock around the clock, Crazy little thing called love?En dan ècht de dansvloer op met opzwepende nummers als Proud Mary, Dromen zijn bedrog, Grease lightning, Celebration, Mambo Nr5, Listen to the music, YMCA, Hey Baby, Relight my Fire en You're the one that I want. 

Ook de Nederlandstalige hits worden niet overgeslagen. Nummers van o.a. André hazes, René Froger, Nick en Simon,Frans Duijts, Frans Bauer, Doe Maar, Blof, Stef Ekkel, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Jan Smit, Doe Maar, Rowen Heze, Rob de Nijs, Normaal en De Dijk worden met veel overtuiging gebracht. Het leukste spontane verzoekje was kabouter plop en ja hoor die zit nu ook in het repertoire....

En als de stemming er naar is kunnen wij zelfs nog smartlappen uit de kast halen!!! Als je favoriete nummer er niet tussen staat kunnen wij deze uiteraard instuderen (er moet wel een muziekband voor te verkrijgen zijn) en zullen wij dit graag speciaal voor jullie spelen! Heb je 2 nummers die niet in ons standaard repertoire zitten maar toch ècht wilt horen dan is dat ook geen punt maar dan is het wel noodzakelijk dat we dit minimaal 2 maanden van tevoren weten zodat we er voldoende tijd voor hebben om de nummers door te nemen.

We spelen vele diverse nummers maar weten ook welke nummers het goed doen op uw feest! Sinds kort spelen we ook wat nummers geheel unplugged en dat is voor de gasten ook een rustige en leuke binnenkomer.
Bij ons is veel mogelijk want het is uw feestje of het nu een bruiloft, tuinfeest, huiskamerfeestje, festival, of kroeg betreft wij gaan voor een volle dansvloer! En gelukkig lukt dat 9 van de 10 keer. Tevens valt het feest niet stil in onze pauze's want in de vorm van een drive in show met meer dan 60.000 nummers is er altijd wel wat aan te vragen. 

Bent u klaar voor een heel gezellig en geslaagd feest!? Neem dan contact met ons op!

 

De totale kosten zijn 750 euro binnen Noord-Holland en buiten Noord-Holland  (afhankelijk van de reistijden/ afstanden) komen er nog reiskosten bij. 

Mocht dit alles buiten uw budget vallen dan is er ook de mogelijkheid om mij (Ronald) solo te boeken.
Hetzelfde verhaal zoals hierboven maar uiteraard dan zonder gitarist.
De kosten komen in dit geval op 500 euro binnen Noord-Holland.