artiesten boeken

» Geplaatst door op nov 30, 2012 in Over Nightlife | Reacties uitgeschakeld voor artiesten boeken

Ha, mannen nog bedankt voor het gezellige sfeertje wat jullie er in hebben weten te brengen op onze buurtbarbeque. Beetje laat met reageren maar zag nu net dat dat kon!
Meestal was het nogal een tam feestje want we boekten ook wel eens andere artiesten. Maar goed je kunt dan wel artiesten boeken en eigenlijk het toch altijd moeten gokken of het echt bevalt. Meestal was de sfeer ver te zoeken ook als het goede bandjes waren hoor en er zaten echt wel goede tussen. Maar ja je kunt ook geen appels met peren vergelijken en smaken verschillen natuurlijk.
Wij vonden het een geweldig feest met dan ook zeker de nodige humor van jullie kant waar wij ons goed in konden vinden. Ik hoop dat jullie volgend jaar ook weer kunnen en willen spelen zodat we het weer even dunnetjes kunnen overdoen. Ik bel je nog even voor de datum want die is nog niet helemaal zeker maar dat het de maand augustus wel. Maar goed je kunt moeilijk de hele maand augustus blokkeren voor evt andere klanten he?? Ik zal er dus even druk achter zetten…… Want we moeten jullie zeker weer kunnen inhuren voor een leuk prijsje?? Het is namelijk crisis. haha.

 

Jan Nibberink