Band voor een feestje

BAND VOOR EEN FEESTJE

U zoekt een band voor een feestje? Er zijn nogal wat bands te vinden op internet.

Wij zijn Duo Nightlife en klinken als een volledige band maar dan wat voordeliger kwa prijs.

Bruiloft, 12½ jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, diner dansant, verenigingsfeest, Sarah of Abraham gaan zien of gewoon zomaar omdat het tijd is voor een feestje!?
Wij zijn dan ook werkelijk geschikt voor veel soorten gelegenheden.

Duo Nightlife  klinkt als een volledige band en is zeer geschikt voor ieder feestje! Een breed repertoire van muziek uit de jaren ‘60 tot 2012 zorgt ervoor dat we een zeer divers publiek aanspreken.

Ook op jouw feestje zullen je gasten vast van verschillende leeftijden zijn en ze zullen veel verschillende voorkeuren op het gebied van muziek hebben. En je wil natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft! We gaan natuurlijk voor een overvolle dansvloer.

We letten daarom goed op hoe uw gasten reageren en passen de keuze van onze nummers daarop aan. Ook verzoeknummers zijn uitstekend mogelijk en als wij het niet spelen dan kunnen we het altijd nog in de pauze draaien. We houden dus rekening met de situatie ter plaatse (elk feestje is anders) en we hebben daarom geen vaste playlist!!!  Kijk snel eens op onze website voor demo’s, foto’s etc……….

band voor een feestje