bands bruiloft

bands bruiloft

Bands voor een bruiloft zijn er genoeg maar en ook de prijzen lopen behoorlijk uiteen. De vele bands zorgen er ook voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Ook wij moeten uiteraard concurreren tegen vele bands die zich aanbieden op het internet, alleen over de kwaliteiten en of ervaring valt nog veel te zeggen.
Zijn wij dan beter dan de rest? Dat is sterk afhankleijk van uw eigen smaak uiteraard als ons repertoire u al niet ligt zijn wij dus ook niet de juiste keuze voor uw feest.

Wel is het zo dat wij al 15 jaar op bruiloften spelen (en daarvoor in vele andere bands) en daardoor enorm veel kennis en ervaring hebben op dit toch zeer belangrijke gebiedt. Het is uw feest en dus moet het goed zijn.
De nummers die wij spelen hebben wij uiteraard al jaren kunnen testen op het publiek en wij weten dus 9 van de 10 keer wat wel of niet aanslaat bij uw gasten.

Dat het eigenlijk altijd wel lukt om de mensen de vloer op te krijgen is uiteraard waar we het voor doen. Maar het gaat ook wel eens mis (zeer zelden) dat we geboekt worden en terecht komen op een feest waar alleen maar verwacht wordt dat we nederlandstalig spelen. Dit had geen punt geweest als dit van tevoren was aangegeven want dan hadden we kunnen aangeven dat we niet alleen maar nederlandstalige muziek spelen.

Om dit soort zeer vervelende omstandigheden te voorkomen zullen we u ook van tevoren vragen of u echt heeft gekeken naar onze setlijst  ondanks we meer dan dat spelen en het een greep is geeft het wel aan in welke richting wij zitten kwa nummers. Een avondje alleen maar Frans Duijts zit er dus niet echt in!!

We spelen van alles wat en voor praktisch iedere leeftijd, van nummers uit de jaren 60 t/m het heden maar wel geschikt voor het gemiddelde muziekpubliek aangezien je anders geen dansvloer vol kunt krijgen.
Er zijn vele band voor uw bruiloft te vinden maar het belangrijkste is dat het is afgestemd op uw keuze. Een bandje boeken louter en alleen op eigen smaak heeft uiteindelijk ook geen zin aangezien iedereen het naar de zin moet hebben toch?

BANDS BRUILOFT