Duo boeken

Duo boeken.

Duo Nightlife  klinkt als een volledige band en is zeer geschikt voor ieder feest! Een breed repertoire van muziek uit de jaren ‘60 tot nu zorgt ervoor dat we een zeer divers publiek aanspreken.

Ook op jouw feest zullen je gasten vast van verschillende leeftijden zijn en ze zullen veel verschillende voorkeuren op het gebied van muziek hebben. En je wil natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft! We gaan natuurlijk voor een overvolle dansvloer.

We letten daarom goed op hoe uw gasten reageren en passen de keuze van onze nummers daarop aan. Ook verzoeknummers zijn uitstekend mogelijk en als wij het niet spelen dan kunnen we het altijd nog in de pauze draaien. We houden dus rekening met de situatie ter plaatse (elk feest is anders) en we hebben daarom geen vaste playlist!!! Wij zijn zeker een duo die u moet boeken als u een feest wenst!!

Indien gewenst bespreken wij vooraf met jullie, of jullie ceremoniemeester, de wensen over de te spelen nummers en de momenten voor speeches en sketches. Overal hebben we al gestaan en met enorm veel succes, we willen niets liever dan het dak eraf spelen.Wij zullen ongetwijfeld al uw verwachtingen overtreffen!! Wij kunnen werkelijk ”bijna” alle kanten op.

 

Duo boeken