NEDERLANDSE ARTIESTEN

NEDERLANDSE ARTIESTEN

 

U zocht nederlandse artiesten ? Dan heeft u ze gevonden wij zijn duo Nightlife een allround coverbandje ui Noord-Holland.

Een heel breed repertoire zorgt voor de nodige afwisseling. Rustige ballads zoals When you say nothing at allUse Somebody, You’ve got a friendAngels, Wonderfull tonightFalling in Love, she’s like the wind,en you worden afgewisseld door lekkere dansbare nummers zoals Sway, een eigen huisUmbrella, Sex BombBelle HeleneFaithSupreme, I feel good, Country Roads,  etc……………….  

Uiteraard wordt de Rock ’n Roll niet vergeten, Wat te denken van Umbrella, Blue suede shoesGreat balls of fireJohnny. B. goodeRock around the clockCrazy little thing called love. Echt de dansvloer op met Proud MaryDromen zijn bedrog,Grease lightningCelebrationMambo Nr5, Listen to the musicYMCAHey BabyRelight my Fire en You’re the one that i want.

Natuurlijk worden de nederlandstalige hits niet overgeslagen. Nummers van o.a. André hazes, René Froger, Nick en Simon,Frans Duijts, Frans Bauer, Koos Alberts, Doe Maar, Vof de Kunst, Blof, Stef Ekkel, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Jan Smit, Doe Maar, Rowen Heze, Rob de Nijs en De Dijk etc…. worden met veel overtuiging gebracht. Eventueel kunnen zij zelfs de smartlappen nog uit de kast halen maar dat is natuurlijk geheel aan u! Tevens wordt de pauze muziek geheel verzorgt door het duo en wel in de vorm van een Drive in Show (evt met de nieuwste hits)  Het voordeel hiervan is dat het feest geen seconde stil zal staan!!! Het feest gaat dus ook in de pauze gewoon door en dit zit natuurlijk bij de prijs in!

Dit is slechts een kleine greep uit het brede repertoire dat wekelijks wordt uitgebreid en bijgeschaafd. We houden rekening met de situatie ter plaatse en hebben dus geen vaste playlist!!! Tevens houden wij volledig rekening met de wens van onze opdrachtgever! Ons repertoire is gericht op elke leeftijd zodat iedereen aan zijn trekken komt! Als je favoriete nummer er niet tussen staat willen wij deze evt instuderen (moet wel een muziekband voor te verkrijgen zijn) en zullen wij deze graag speciaal voor jullie spelen!

 

NEDERLANDSE ARTIESTEN