trouwen bandjes

Trouwen bandjes

Bruiloft, 12½ jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, diner dansant, verenigingsfeest, Sarah of Abraham gaan zien of gewoon zomaar omdat het tijd is voor een feestje!?
Wij zijn dan ook werkelijk geschikt voor veel soorten gelegenheden.

Duo Nightlife  klinkt als een volledige band en is zeer geschikt voor ieder feest! Een breed repertoire van muziek uit de jaren ‘60 tot 2012 zorgt ervoor dat we een zeer divers publiek aanspreken.

Ook op jouw feest zullen je gasten vast van verschillende leeftijden zijn en ze zullen veel verschillende voorkeuren op het gebied van muziek hebben. En je wil natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft! We gaan natuurlijk voor een overvolle dansvloer.

We letten daarom goed op hoe uw gasten reageren en passen de keuze van onze nummers daarop aan. Ook verzoeknummers zijn uitstekend mogelijk en als wij het niet spelen dan kunnen we het altijd nog in de pauze draaien. We houden dus rekening met de situatie ter plaatse (elk feest is anders) en we hebben daarom geen vaste playlist!!!

Indien gewenst bespreken wij vooraf met jullie, of jullie ceremoniemeester, de wensen over de te spelen nummers en de momenten voor speeches en sketches. Overal hebben we al gestaan en met enorm veel succes, we willen niets liever dan het dak eraf spelen.Wij zullen ongetwijfeld al uw verwachtingen overtreffen!! Wij kunnen werkelijk ”bijna” alle kanten op.
Kwaliteit en een groot feest van uw avond maken staat voor ons bovenaan. Onze zanger Ronald is een veelzijdige en ervaren zanger die al in tal van zeer succesvolle bands heeft gezongen. Geen situatie is hem meer te gek!!

 

Ook  de gitarist van dit duo heeft al een succesvolle loopbaan achter de rug.

 

Samen maken zij elke bruiloft, bedrijsfeest of privéfeest tot een knaller!  De opbouw van onze sets loopt normaal gesproken van rustig – easy listening, als uw gasten binnenkomen, naar steeds meer swingend. Dus rustige ballads zoals I Follow, When you say nothing at all, Use Somebody, Angels, Wonderfull tonight, Falling in Love, she’s like the wind, en you die vervolgens worden afgewisseld door lekkere dansbare nummers zoals een eigen huis, Umbrella, Sex Bomb, Belle Helene, Faith, Supreme, I feel good, Country Roads, Sway etc…

Als de feeststemming er lekker in zit is wordt de Rock ’n Roll natuurlijk niet vergeten. Wat denk je van Blue suede shoes, Great balls of fire, Johnny. B. Goode, Rock around the clock, Crazy little thing called love?En dan ècht de dansvloer op met opzwepende nummers als Proud Mary, Dromen zijn bedrog, Grease lightning, Celebration, Mambo Nr5, Listen to the music, YMCA, Hey Baby, Relight my Fire en You’re the one that I want.

Ook de Nederlandstalige hits worden niet overgeslagen. Nummers van o.a. André hazes, René Froger, Nick en Simon,Frans Duijts, Frans Bauer, Doe Maar, Blof, Stef Ekkel, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Jan Smit, Doe Maar, Rowen Heze, Rob de Nijs en De Dijk worden met veel overtuiging gebracht.

En als de stemming er naar is kunnen wij zelfs nog smartlappen uit de kast halen!!! Als je favoriete nummer er niet tussen staat kunnen wij deze uiteraard instuderen (er moet wel een muziekband voor te verkrijgen zijn) en zullen wij dit graag speciaal voor jullie spelen! Heb je 2 nummers die niet in ons standaard repertoire zitten maar toch ècht wilt horen dan is dat ook geen punt maar dan is het wel noodzakelijk dat we dit minimaal 2 maanden van tevoren weten zodat we er voldoende tijd voor hebben om de nummers door te nemen.

Bent u klaar voor een heel gezellig en geslaagd feest!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Neem dan contact met ons op!

TROUWEN BANDJES