Wat een band op onze bruiloft

» Geplaatst door op okt 5, 2012 in Over Nightlife | Reacties uitgeschakeld voor Wat een band op onze bruiloft

Hai, jullie waren ingehuurd door mijn vader op ons huwelijksfeest. Ik wist niet dat die ouwe smaak had.

Het was in 1 woord geweldig. Maar ook leuk dat jullie net zo gemakkelijk Robbie Williams spelen of  Triggerfinger en dan voor mijn opa en oma nummers van Engelbert Humperdieck of zoiets? Ik had er nog nooit van gehoord maar zelfs zij waren hierdoor onder de indruk en waagden ook nog een dansje. Had ik nog niet eerder van ze gezien dus was erg mooi om mee te maken.
Ja onze familie is nogal van de Frans Bauer nummers enzo… Sorry daarvoor… Leuk dat jullie daarom wat extra Bauer nummertjes wilden doen.

Wij kijken terug op een pracht feest. Succes en nogmaals bedankt.

Robert,
Tanja Veld en kids